مهر 3, 1398

نوشتن لیست کارهای فردا قبل از خواب به سریع‌تر خوابیدن کمک می کند

۰
نوشتن لیست کارهای فردا عادت بسیاری از انسان های موفق بوده است

نوشتن لیست کارهای فردا عادت بسیاری از انسان های موفق بوده است. برنامه ریزی و آماده شدن برای صبح روز بعد به شما کمک می کند با آمادگی بیشتری با مشکلات روزانه مواجه شوید و بعلاوه استرس و اضطراب شما را نیز کاهش می دهد. اضطراب ناشی از فکر کردن به مشکلات کاری یکی از علت های بدخوابی در افراد است.

نوشتن لیست کارهای فردا قبل از خواب به سریع‌تر خوابیدن شما کمک می کند

همیشه این اتفاق کلافه کننده می افتد که تا سرتان را روی بالش می گذارید، فکرتان شروع به مجادله می کند. فکرکردن شما به لیست کارهای فردا، چیزی که باید به رئیستان بگوئید (یا نباید بگوئید)، یا گران شدن هزینه های زندگی، خرج بچه ها و هزار فکر مشابه، و آنگاه نگاهی به ساعت می اندازید و متوجه می شوید که خیلی دیر شده است و هنوز نتوانسته اید بخوابید.

بعضی وقت ها به سختی می توان گفت که آیا شما به دلیل اضطراب است که خوابتان نمی برد یا این که چون نتوانسته اید بخوابید دچار اضطراب شده اید. شاید پاسخ هر دو باشد. این یک خیابان دوطرفه است: استرس و اضطراب می تواند موجب مشکلات خواب شود یا اختلالات و مشکلات موجود را تشدید کند. اما کم خوابی نیز می تواند موجب بیماری و اضطراب شود.

اما اگر علت اضطراب شما ناشی از مسائل و مشکلات روزمره شماست، استفاده از تکنیک های مدیتیشن، انجام ورزش های صبحگاهی، و نوشتن لیست کارهای فردا قبل از رفتن به تخت خواب، به شما کمک خواهند کرد تا سریع تر بخوابید. در ادامه این یادداشت از مجموعه یادداشت های مجله خواب داتیس به اثرات نوشتن لیست کارهایتان قبل از خواب خواهیم پرداخت:

اینجا کلیک کن و بخون:
علت سرگیجه هنگام خواب شبانه چیست و چگونه با آن مقابله کنیم؟

نوشتن لیست کارهای فردا قبل از رفتن به تخت خواب چگونه به خواب شما کمک می کند؟

اگرچه به نظر حرفی متناقض می رسد اما محققین گزارش داده اند که نوشتن لیست کارهای فردا درست قبل از این که سرتان را روی بالش بگذارید، به شما کمک می کند تا سریع تر بخوابید.

در یک مطالعه آزمایشگاهی از دانشجویان 57 دانشگاه خواسته شده بود قبل از رفتن به تخت خواب کارهایی را که باید در چند روز اینده انجام دهند را یادداشت کنند و یا لیستی از وظایفی که در روزهای قبل انجام داده اند را بنویسند. آن هایی که لیست کارهای آینده خود را نوشته بودند سریع تر به خواب رفته بودند در قیاس با آن هایی که کارهای انجام شده در روزهای قبل را نوشته بودند.

نویسنده این تحقیق که مدیر آزمایشگاه علوم عصب شناختی بیلور است می گوید: «ما در یک فرهنگ 24/7 زندگی می کنیم که لیست کارهایی که باید انجام دهیم دقیقا زمانی که قصد خوابیدن داریم، بطور مشخصی برجسته می شود و موجب نگرانی ما نسبت به وظایف ناتمامی می شود که باید انجام دهیم». او اضافه می کند که دو نوع طرز فکر درمورد این موضوع وجود دارد. یکی این که نوشتن درمورد مسائل آینده منجر به افزایش نگرانی در مورد کارهای ناتمام شده و خواب ما را به تاخیر می اندازد. فرضیه دومی اما می گوید نوشتن لیست کارهای فردا مشغولیت های ذهنی ما را کاهش داده و منجر به کمتر شدن نگرانی ما می شود.

این محقق می گوید: «اغلب مردم فقط در ذهنشان کارهای فردایشان را می چرخانند. ما می خواستیم کشف کنیم که عمل نوشتن این فکرها، چگونه می تواند با مشکلات شبانه ما ارتباط پیدا کند و خواب ما را تحت تاثیر قرار دهد».

نوشتن لیست کارهای فردا درست قبل از این که سرتان را روی بالش بگذارید، به شما کمک می کند تا سریع تر بخوابید

نوشتن لیست کارهای فردا قبل از این که سرتان را روی بالش بگذارید کمک می کند تا سریع تر بخوابید

توضیحاتی در مورد روش تحقیق

محققان از تعدادی دانشجو خواستند که هفته ای را در آزمایشگاه بخوابند تا از اثرات آخر هفته بر خوابشان جلوگیری شود. از یک گروه خواسته شد که لیست کارهایی را که چند روز آینده باید انجام دهند بنویسند و از گروه دوم خواسته شد تا لیست کارهایی را که در چند روز گذشته انجام داده اند را یادداشت کنند.

اینجا کلیک کن و بخون:
بهبود خواب بیماران روماتیسمی چگونه امکان پذیر است؟

به همه دانشجوها گفته شد که می توانند ساعت ده و نیم شب به تخت خوابشان بروند. دکتر اسکالین می گوید: «ما هرگونه تجهیزات تکنولوژی، مشق شب و چیزهای دیگر را ممنوع کردیم و چراغ ها پس از رفتن آن ها به تخت خواب خاموش می شد». فارغ از نتایج امیدوار کننده این تحقیق باید تخقیقاتی گسترده تر نتایج آن را تائید کند.

او می گوید: «سنجه های شخصیتی، اضطراب و افسردگی عواملی هستند که تاثیرات عمل نوشتن لیست کارهای فردا را تعدیل می کند و این می تواند با آزمایش بر نمونه های بزرگ تر مورد بررسی قرار بگیرد». همچنین «ما روی جوانان بالغ سالم آزمایش کردیم، پس ما نمی دانیم که آیا نتایج کار ما قابل تعمیم به بیماران مبتلا به بی خوابی نیز می باشد یا خیر. اگرچه قبلا به این افراد نیز توصیه می شده است که نوشتن مشکلاتشان قبل از خواب می تواند برایشان مفید باشد».

نتایج تحقیق فوق در ژورنال روانشناسی تجربی منتشر شده است و در دسترس علاقمندان می باشد. ما در مجله خواب داتیس تلاش می کنیم تا اطلاعاتی را که ممکن است برای حل مشکلات خواب مخاطبان داتیس مفید باشد گردآوری و ارائه کنیم. اگر شما نیز تجربیاتی در این زمینه دارید برای ما بنویسید.

تشک های استاندارد داتیس:

انواع بالش های داتیس:

داتیس بیش از ۲۳۰ نوع تخت خواب دارد(کلاسیک- آپشنال- مدرن- ضدزلزله): مشاهده انواع مدل تخت خواب ها:

منبع

Rate this post
آیا این مقاله برای شما مفید بوده است؟

بازدیدها 1085 مشاهده

سلامت, مجله
درباره آرش آزادی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.